25.04.2024
Головна » 2012 » Июль » 13 » Фальшива Люсія
23:43
Фальшива Люсія

Як відомо, з травня по жовтень 1917 року відбувалось Об'явлення Пресвятої Богородиці у Португальській Фатімі. Кожного 13 числа вказаних місяців Пречисту Діву Марію бачили троє дітей: Люсія, Францішко і Жасінта. Лише у серпні Марія з'явилась 19 числа, тому що 13-го діти знаходились у тюремній камері, де їм погрожували смертю в разі, якщо вони не заперечать Її Об'явлення.

Перед Марією до дітей завітав Ангел і дав їм Святе Причастя. Люсію він причастив Тілом Христовим, а Францішкові і Жасінті він дав Кров Христову.

Невдовзі після об'явлень Богородиці Францішко і Жасінта померли. Люсія жила ще деякий час. Ще до 2 Ватикану вона прийняла монаші обіти. Але поки що важко знайти будь які відомості про те що з нею сталось, коли 2 Ватикан на її роль призначив сторонню жінку. Невідомо, де і в яких умовах Сестру Люсію утримували, як з нею поводились, як і коли вона відійшла до Господа.

Коли у 1958 році владу у Ватикані захопили модерністи і на Престолі Святого Петра посадили антипапу, вони призначили одну жінку виконувати роль "сестри Люсії", яку час від часу показували разом з атеїстом Іваном Павлом 2 (Каролем Войтилою). Її використовували для замилювання очей легковірним адептам нової безбожної секти під назвою 2 Ватикан.

Коли всьому світові показували як "сестра Люсія" фактично благословляє атеїста Войтилу і компанію на їхні злочинні анти-Християнські реформи, більшість легко велась на цей обман. Якщо совість гризла їх, і вони все ж таки розуміли, що 2 Ватикан є безбожною сектою, то приклад "сестри Люсії" заспокоював їхню совість і надихав на прийняття анти-Християнських єресей.

Ось декілька фотографій які розкривають аферу, а фактично злочин 2 Ватикану проти справжньюї сестри Люсії. На цих фото дуже чітко видно, що сестра Люсія, яка була свідком об'явлення Пресвятої Богородиці у Фатімі, і жінка, яку 2 Ватикан призначив на роль "сестри Люсії", є зовсім різні особи. Отже дивіться.

Sr_Lucy_and_actress_1.jpg
Зліва справжня Сестра Люсія. Зправа - актриса.


Sr_Lucy_1.jpg
Лице Сестри Люсії у дитячому віці 10 років
під час об'явлень Богородиці у 1917,
і у віці трохи більше 40 років.


Lucy_actress_1.jpg
Лице актриси, яку 2 Ватикан видавав за "сестру Люсію".


Sr_Lucy_2.jpg
Фотографії на яких відображений високий духовний
контемплятивно-молитовний настрій Сестри Люсії.
Вираз її обличчя говорить про стриманість, скромність,
цнотливість і посвяту на монаший подвиг.


Lucy_actress_2.jpg
А на цих фото бачимо світські безцеремонні манери
підставної актриси 2 Ватикану, яка дуже комфортно
почувається у колі атеїста Кароля Войтили і компанії.

На цих фото-документах ви бачите, на що йде секта 2 Ватикану, щоб приховати від людей правду. Увесь світ сприймав актрису як "сестру Люсію", в той час як абсолютно невідомо що Кароль Войтила і компанія зробили зі справжньою Сестрою Люсією.

Може хтось не вірить у Фатімське Об'явлення Пресвятої Богородиці, але той факт, що 2 Ватикан впродовж десятиліть видавав іншу жінку за Сестру Люсію, говорить про дуже високу вагу того, що сталось у Фатімі, і що лідери Нової Релігії хочуть за будь яку ціну приховати правду. І заради цього вони йдуть на відверте лукавство і обман.

Але рано чи пізно все потаємне стає явним. Так, як ці фото-документи розкрили аферу 2 Ватикану з актрисою, так само одного дня ми дізнаємось які злочини сектанти з 2 Ватикану вчинили супроти Сестри Люсії; і дізнаємось всю правду про Фатіму.

На прикладі порівняння цих фото дуже легко можна відрізнити фальш від істини, тому що поряд з фальшивкою є доступною істина.

Для того, щоб адепти анти-Католицької структури зрозуміли, що вони фактично є послідовниками фальшивого атеїстичного вчення 2 Ватикану, вони повинні вивчати істину - Католицьку Віру. Зокрема вони це можуть робити через цей сайт.

Фотографії з сайта traditioninaction.org

о. Керлі
13.07.2012

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 1700 | Додав: