26.05.2018
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » 'Папа Франциск' відверто пропагує содомізм
16:52
'Папа Франциск' відверто пропагує содомізм

"Папа Франциск" відверто пропагує содомізм.

За повідомленням новусордовського інтернет-ресурсу УГКЦ RISU 2 жовтня 2016 р. під час прес-конференції на борту "папського" літака, який прямував до Риму після відвідин "папою Франциском" Грузії та Азербайджану, "понтифік", відповідаючи на запитання журналістів, вкотре розповів про його ставлення до людей, які мають "гомосексуальні схильності". Але чи не вперше, Берголіо зробив відверте зізнання, що ще будучи "священиком" він займався "душпастирством" серед осіб з гомосексуальними схильностями та людьми, які не дотримувались чистоти, як того вимагає Католицька Церква. Він наголосив на тому, що виступає за "душпастирський підхід" до осіб, які мають гомосексуальні схильності та закликав ставитись до них з повагою.

Якщо хтось приходить до Христа, Христос звісно не скаже йому – йди геть, бо ти гомосексуаліст, - заявив Берголіо.

А тепер подивимось, що каже Слово Боже:

Чи ж не знаєте, що неправедні царства Божого не успадкують? Не обманюйте себе! Ані розпусники, ані ідолопоклонники, ані перелюбники, ані розгнуздані, ані мужоложники, ані злодії, ані зажерливі, ані п'яниці, ані злорікі, ані грабіжники - царства Божого не успадкують. І такими з вас деякі були; але ви обмились, але ви освятились, але ви оправдались іменем Господа Ісуса Христа та Духом Нашого Бога (1 Кор.6:9-11).

Католицька Церква називає содомітами чоловіків мужоложників по імені міста Содом, тому що чоловіки того міста грішили гріхом мужоложництва, протиприроднім статєвим гріхом, через що вони були знищені Богом, Який вилив на них дощ з сірки і вогню (Буття 19:24). Згідно з непомильним вченням Католицької Церкви, содомський гріх є одним з чоритьох смертних гріхів, які кличуть на помсту з Неба:

Гріхи, які кличуть на помсту з Неба є найбільш злими гріхами. Це такі гріхи: добровільне жорстоке вбивство, гноблення бідних, обман робітників при виплаті зарплатні, і гріх Содому. (The Catechism Explained, From the original of Rev. Francis Spirago, Professor of Theology, Edited by Rev. Richard F. Clarke, S.J. Nihil Obstat: Arthur J. Scanlan, S.T.D. Censor Librorum, Imprimatur: + Patrick J. Hayes, D.D. Archbishop of New York. New York, October 18, 1921, Copyright 1899, 1921 by Benzinger Brothers, New York., Photographically reproduced without change from the 1921 printing, by arrangement with Benzinger Brothers. TAN BOOKS AND PUBLISHERS, INC. P.O. Box 424, Rockford, Illinois 61105, 1993, p. 461).

Гомосексуалістами є не тільки чоловіки, які мають протиприродні статєві контакти з чоловіками, але й жінки, які мають протиприродні сексуальні стосунки з жінками, і не тільки. Про це також написано у Святому Письмі:

Бо гнів Божий відкривається з неба на всяку безбожність і несправедливість людей, які правду спиняють несправедливістю ... Вони замінили Божу правду на неправду і честь віддавали і служили створінню радше, ніж Творцеві, котрий благословен повіки. Амінь. За це ж і видав їх Бог пристрастям ганебним, бо їхні жінки змінили природні вживання на протиприродні; так само і чоловіки, полишивши природні вживання з жінкою, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, чинячи ганьбу, чоловіки на чоловіках, і приймаючи на собі самих належну плату свого блуду ... Вони, хоч спізнали Божий присуд, що, хто таке чинить, заслугує на смерть, не тільки це роблять, але й схвалюють це в тих, що таке чинять (Рим. 1:18-32).

Як бачимо, Слово Боже однозначно каже, що збоченими статевими стосунками грішать ті жінки і чоловіки, які правду спиняють несправедливістю, відкинули Божу правду, і тримаються безбожницьких ідей. Слово Боже також каже, що усі сексуальні збоченці можуть успадкувати царство Боже тільки за умови, якщо омиються, освятяться і оправдаються Іменем Господа Ісуса Христа і Духом Бога. Тобто, аби успадкувати Царство Боже, сексуально збочені чоловіки і жінки спочатку повинні покаятись, відкинувши смертний гріх, який є перешкодою на шляху до Царства Божого, і стати чистими, святими і оправданими Богом. В противному разі, такі люди, які перебувають в стані смертного гріху, є нечистими, грішними, неоправданими, і заслуговують на смерть, а ті що схвалюють нечисті гріхи цих нерозкаяних грішників, також заслуговують подібної кари. Так каже Боже Слово.

Натомісь, апостат Берголіо накидає грішну концепцію, згідно якої усі содоміти можуть бути членами Церкви Христової, перебуваючи в стані смертного гріху без покаяння, і що вони лише потребують "душпастирського підходу". Насправді, Берголіо виступає за "душпастирський підхід" не тільки до мужоложників, але до усієї "ЛГБТ спільноти", що він багаторазово довів, приймаючи у Ватикані представників цієї самої "спільноти".

Тому, якщо він каже, що він проти викладання "гендерного вчення" у школах, тобто вчення про "право" займатись брудним сексом з ким попало і як попало, вже в дитячому віці, він насправді лукавить, тому що він вже впродовж десятків років пропагує ідеологію Содому, і в дуже агресивний спосіб нав'язує її сотням мільйонів людей, які помилково вважають його "папою". Він сам викладає цю "гендерну ідеологію".

Отже, в черговий раз світ почув від "папи Франциска" - Хорхе Берголіо, "вчення", яке повністю протирічить Слову Божому і вченню Церкви Христової. Берголіо є одним з тих безбожних і несправедливих людей, на яких гнів Божий відкривається з неба і які правду спиняють несправедливістю (Рим. 1:18).

Ну а ті, хто називають себе Християнами-Католиками, але, всупереч таким явним доказам відступництва Берголіо, продовжують виказувати йому послух, як ні в чому не бувало, також стають винними в усіх смертних гріхах, які він постійно і наполегливо пропагує, і також стягають на себе відповідні кари, так Божі як і Церковні. Це стосується як рядових мирян, так і новусордовського духовенства.

Підготував о. Керлі

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 277 | Додав: