24.01.2018
Головна » 2016 » Лютий » 27 » Берголіо не знає милосердя
17:41
Берголіо не знає милосердя

Одразу після підписання Спільної Декларації з патріархом Кірілом 12 лютого 2016 р. на Кубі, де ними виразно було заявлено, що вони погоджуються з тим, що "уніатизм" (Католицькі Церкви Східних Обрядів) повинен залишитися в минулому, Берголіо прибув з "апостольським" візитом до Мексики, де з ним стався напад люті, під час якого він показав своє справжне лице і внутрішню суть.

Коли на стадіоні він підійшов до групи інвалідів і дітей, які сиділи в кріслах-каталках, хтось з цих людей потягнув його за руку, так що він ледве не впав на дітину.

Втративши рівновагу, потім швидко зімітувавши поцілунок дитини, на яку він ледве не впав, Берголіо раптово вибухнув люттю на особу, яка потягнула його за руку. З перекошеним від люті лицем, машучи рукою, Берголіо двічі прокричав Не будь егоістом! Не будь егоістом!

Судячи з того, що охоронці Берголіо досить спокійно реагували на ситуацію, вони не побачили серйозної небезпеки ані для "святішого отця", ані для інвалідів, яких привели отримати від нього "благословення". Охоронці тільки легенько підтримали Берголіо і щось сказали тому, хто потягнув його за руку.

anger-bergoglio-mexico-16.02.2016-00
Відео

Проте, "милосердний папа" настільки розлютився, що це виглядало так, що він був готовий вдарити того, хто відважився на такий "злочин". Можливо він втримався в "межах пристойного" тільки через те, що вчасно згадав, що за ним спостерігають десятки тисяч людей, зібраних на стадіоні, і що його дії фіксуються теле і фотожурналістами.

Коментуючи цей випадок, спікер Ватикану о. Ломбарді сказав, що це була людська реакція, яку мав би кожен з нас в подібній ситуації.

Також, в одному з коментарів до цього інцинденту було написано, що Берголіо відреагував абсолютно правильно, бо "злочинець" мав бути суворо напоумленим і навіть покараним, тому що через його дії міг постраждати не тільки "папа", але й дитина, на яку той ледве не впав. Мовляв "намісник Христа" мав право розгніватись, бо Христос гнівався на тих, хто не чемно поводив себе в Єрусалимському храмі.

Але такі порівняння є хибними, і ось чому.

По-перше, у служінні спадкоємця Св. Апостола Петра і Намісника Христа, Папа не є одним з нас. Хоча Берголіо не є ані першим, ані другим, нажаль майже цілий світ помилково вважає його і першим і другим. І тільки тому, що насправді Берголіо не є ані спадкоємцем Св. Апостола Петра, ані Намісником Христа, але є тільки поганим актором, його імпульсивну вибухову реакцію супроти немічних інвалідів, ватиканський спікер охарактеризував як звичайну людську реакцію, притаманну кожній звичайній людині.

По-друге, якби насправді виникла небезпека життю дитини або Берголіо, то його тілоохоронці відреагували б миттєво, хоча б з тієї причини, що вони, напевне, отримують чималі гроші за роботу, яку б не хотіли втратити.

По-третє, Господь гнівався на тих, хто влаштував торгівельний центр в Єрусалимському храмі, але Він ніколи не гнівався і не називав егоїстами людей, які намагалися отримати Його благословення, навіть якщо при цьому хтось поводився "неадекватно", наприклад, вилізав на дерево, або тиснув Його з усіх боків, або голосно кричав, намагаючись привернути увагу Спасителя до себе, в той час як інші сварилися на нього, щоб замовкнув.

Спаситель не засудив блудниці, яка "егоїстично" намастила Йому ноги пахощами (Св. Луки 8:36-50), ані сліпого при дорозі, який "егоїстично" волав про помилування (Св. Луки 18:35-42), ані Закхея, який побіг попереду усіх і виліз на дерево, щоб побачити Спасителя (Св. Луки 19:1-10), ані жінки, яка страждала на кровотечу і тому не мала права торкатись чоловіка в такому стані, але "егоїстично" порушила заборону старозавітнього закону, ані натовпу, який "егоїстично" тиснув і штовхав Його без віри, а лише з цікавості (Св. Марка 5:24-34).

В жодному з цих "інциндентів" Милосердний Господь не вибухав люттю і не звинувачував людину в егоїзмі. Він лише казав Прощаються тобі гріхи, або Віра твоя спасла тебе або Сьогодні на цей дім зійшло спасіння.

Якби Берголіо насправді був Намісником Христа, то в подібній ситуації мав би повести себе так само, як це робив Христос. Але на першу ж людину, яка повела себе нестриманно, щоб отримати благословення Намісника Христа (бо її переконали, що Берголіо ним є), Берголіо з перекошеним від люті й ненависті лицем, замість благословення виплеснув прокляття. Тим більше, що ця людина була душевно хворою, або супроводжувала інваліда.

Як відомо, 2016 рік Берголіо оголосив "екстраординарним роком милосердя".

Проте, два випадки, 12 і 17 лютого 2016 року в черговий раз показали, що ані Берголіо, ані ціла нова релігія 2 Ватикану, Новус Ордо, не мають нічого спільного з Божим Милосердям.

Для Берголіо іспитом на милосердя по відношенню до цілої Католицької Церкви було 12 лютого 2016 року, коли у Свято Трьох Католицьких єпископів Східного Обряду, Св. Василія Великого, Св. Григорія Богослова і Св. Іоанна Златоустого, він підписав смертний вирок Католикам Східних Обрядів. Через кілька днів Господь Бог влаштував для Берголіо черговий іспит на милосердя по відношенню до окремого ближнього. Але й цього іспиту, як видно, він не склав.

Як бачимо, "екстраординарне милосердя" 2 Ватикану є нічим іншим, як постійним і цинічним намаганням спаплюжити і викривити в очах невіруючого світу образу Церкви Христової і Божого Милосердя.

Згідно з www.traditioninaction.org
підготував о. Керлі.

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 355 | Додав: