26.05.2018
Головна » 2016 » Січень » 9 » Берголіо закликає до апостазії
21:27
Берголіо закликає до апостазії

о. Антоній Чікада поділився досить неприємною новиною і своїми коментарями на це: www.fathercekada.com

Він повідомив, що 6 січня 2016 р., у Свято Богоявлення за Григоріянським календарем і в Навечір'я Різдва Христового за Юліанським календарем, Берголіо оприлюднив офіційний агітаційний відеоролік, через який він закликає до апостазії від Ісуса Христа, де через клірика-новусордовця не визнає Ісуса Христа Богом, а представляє Його, як один з багатьох способів шукання Бога, або зустрічі з Богом для якоїсь окремої етнічної групи з певним типом мислення і відчуттів.

Під час Різдвяних Свят Католицька Церква особливо звеличує Ісуса Христа, як Бога, Який прийшов на землю у плоті: Ось, діва матиме в утробі й породить сина, і дадуть йому ім'я Еммануїл, що значить: З нами Бог (Св. Матей 2:23, Ісая 7:14), щоб спасти народ свій від гріхів їхніх (Св. Матей 2:21), і прославляє Його Божественість: Сьогодні народився вам у місті Давидовім Спаситель, він же Христос Господь ... І вмить пристала до ангела велика сила небесного війська, що хвалила Бога й промовляла: Слава в вишніх Богу, і на землі мир людям доброї волі (Св. Лука 2:11-13).

Рождество Твоє, Христе Боже наш, воссія мирові світ разума: в нем бо звіздам служащії звіздою учахуся, Тебі кланятися Солнцу правди, і Тебе відіти с висоти востока: Господи, слава Тебі (Тропарь, гл.4).

Діва днесь пресущественнаго раждаєт, і земля вертеп неприступному приносит. Ангели с пастирьми славословят, волсви же со звіздою путешествуют: нас бо ради родися отроча младо, превічний Бог (Кондак, гл.3).

І в цей самий Святий час, Берголіо, навіть без натяку на вагання, представляє Господа Ісуса Христа, як одну з рядових персон у цій великій кількості, у цьому ряді релігій:

https://www.youtube.com/watch?v=Nq7us5Lf5IU

В цьому відеороліку бачимо Берголіо та інших чотирьох осіб: будистстку, юдея, мусульманина і новусордовця.

Берголіо каже: Більшість мешканців планети декларують себе віруючими. Це має вести до діалогу між релігіями. Ми повинні беззупино молитись за це і за співпрацю з тими, хто мислить інакше.

Після того, як Будистка говорить, що вона довіряє Буді, Юдей каже, що вірить в Бога, Новусордовець в Ісуса Христа, і Мусульманин в "Бога-Аллаха", Берголіо каже: Багато мислять по різному, відчувають по різному.

Потім Берголіо, посміхаючись, приймає ідола Буди від будистів. Потім цілується зі схизматиком і обіймається з юдейськими рабинами біля Стіни Плачу, і каже: Вони шукають Бога, або зустрічають Бога різними способами.

Будисти, Юдеї і Мусульмани насправді зустрічають Бога в їхніх псевдорелігіях?

Більше того, Берголіо заявляє, У цій великій кількості, у цьому ряді релігій, є тільки одна впевненість, яку ми маємо для усіх.

Що Католицька Церква є єдино правдивою релігією? Що вона була заснована Сином Божим, Який каже, що той, хто увірує, не буде суджений?

Ні. Тільки одну впевненість "Вікарій Христа" має для усіх, що Ми усі є дітьми Бога.

Після вірю в любов - credo nell'amore, а не вірю в милосердя - credo nella misericordia, що не є тим самим, усі четверо демонструють символи своїх релігій (хоча символом Християнства є Хрест), спочатку окремо, а потім разом.

Дуже дивно виглядає. Берголіо проголосив 2016 рік Надзвичайним ювілеєм милосердя - Giubileo straordinario della misericordia, але вже на самому початку цього ювілея милосердя устами чотирьох спікерів він каже, що вірить не в милосердя - misericordia, а в любов - amore.

Amore - це слово вживається, коли йдеться про природню душевну або тілесну любов, яка властива усім людям незалежно від їхньої віри. Ця любов може інспіруватись не тільки Богом, але також і дияволом.

Натомість слово Misericordia - вживають для означення надприродної духовної любові, яка походить тільки від Бога: Estote ergo misericordes, sicut et Pater vester misericors est - Будьте милосердні, як і Отець ваш є милосердний (Св. Лука 6:36). До цього виду любові здатні лише ті люди, які мають правдиву віру в Бога і виконують Його заповіді.

Виглядає так, що Берголіо і його чотири речники замість Misericordia вживають amore, тому що вони не вірять в Бога і Його Любов - Misericordia, а вірять лише в любов - amore, яка властива навіть тим людям, які є під владою диявола. Інакше не можна пояснити, чому люди, які добре розуміють значення промовляємих ними слів, кажуть credo nell'amore.

Берголіо підсумовує: Я сподіваюсь, що ви будете розповсюджувати моє прохання на цей місяць, щоб щирий діалог між чоловіками і жінками різних вір зміг продукувати плоди миру і справедливості. Я маю надію на ваші молитви.

Виглядає так, що Берголіо не знає, або вдає ніби не знає, що Будизм не є релігією, бо в ньому взагалі відсутнє поняття віри в Бога, що Юдеї не визнають Ісуса Христа Богом, називають Його фальшивим месією, і тому чекають на пришестя іншого месії, і що Мусульмани також, як Будисти і Юдеї, вважають Ісуса Христа звичайною людиною і одним з багатьох пророків.

Тому, не зрозуміло, до діалогу на яку тему і до якої співпраці Берголіо закликає?

Ці дії Берголіо вже були засуджені Папою Пієм ІХ в QUANTA CURA і SYLLABUS, і Папою Св. Пієм Х в PASCENDI DOMINICI GREGIS http://www.catholicmessage.org/publ/7-1-0-136

Більше того і насамперед, маємо заповідь Самого Господа Ісуса Христа не вести діалог з іншими релігіями, а робити учнями усі народи (Св. Матей 28:18-20).

Натомість, Берголіо, відкинувши Богом об'явлену Релігію, прикриваючись закликами до діалогу між релігіями, пропагує увесь синтез єресей, вже раніше засуджених Христовою Церквою. А відтак, він є віровідступником, який закликає до цього віровідступництва сотні мільйонів і мільярди людей, які (ще) вірять в Ісуса Христа - Воплоченого Бога. Він пропагує не "просто" єресі, він пропагує релігійний індиферентизм, який веде до апостазії.

Фактично Берголіо закликає до знищення на глобальному рівні догматичного і морально-обов'язкового Християнства, і перетворення його на одну з багатьох, нікого ні до чого не зобов'язуючих етичних (звичаєвих) локальних систем, яка мала би практикуватись окремими європейськими етносами згідно з їхнім мисленням і відчуттями, тому що вони мислять по різному, відчувають по різному.

Папа, який є Вікарієм Христа, не може пропагувати ані єресей, ані релігійного індиферентизму, ані апостазії від Христа.

Берголіо не є Вікарієм Христа, тому що, як бачимо, він пропагує і єресі, і релігійний індиферентизм, і апостазію від Христа.

Наприкінці артикулу, під фотографіями, є посилання на Християнське Католицьке вчення про діалог і співпрацю з тими, хто є за межами Католицької Церкви, яке повністю відрізняєтья від "вчення" апостата Берголіо.

Bergolio-propagates-religious-indifference-00
Bergolio-propagates-religious-indifference-01
Bergolio-propagates-religious-indifference-06
Bergolio-propagates-religious-indifference-02
Bergolio-propagates-religious-indifference-03
Bergolio-propagates-religious-indifference-04

Асоціація з некатоликами у цивільних справах

Асоціація з некатоликами в релігійному поклонінні

Участь некатоликів в Католицькому поклонінні

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 499 | Додав: