20.01.2018
Головна » 2013 » Жовтень » 13 » Бог Хорхе Берголіо
18:27
Бог Хорхе Берголіо

2 Ватикан випустив понад 6000 пам'ятних медалей на честь інтронізації "папи" Франциска, золотих - 200, срібних - 3000, бронзових - 3000. На медалях викарбоване гасло "архієпископа" Хорхе Берголіо і "папи" Франциска "Vidit ergo Lesus publicanum et quia miserando atque eligendo vidit, ait illi sequere me".

Фото медалі www.traditio.com October, 14:

francesco-lesus-medal.jpg

На перший погляд все виглядає пристойно - красива картинка, ніби цитата з Євангелії Матея, Марка і Луки. Але, якщо ви подивитесь уважніше, то побачите, що замість слова Jesus викарбоване слово Lesus.

Лише після того, як декілька монет з таким надписом були продані, відповідальні за випуск монет чиновники 2 Ватикану, "помітили" помилку і повернули цілу партію до Монетного Двору Італії, який виготовляв монети. Можливо, якщо б хтось з колекціонерів, який придбав монету з дивним ім'ям Lesus, не оповістив продавців, то вони б спокійно продовжували збувати товар.

Що це було, помилка чи якась випадковість? Якщо помилка, то хто її припустився - замовник чи виконавець?

Можна було б все списати на виконавця, але чому тоді замовник прийняв від виконавця зіпсований товар, і більше того, вже почав його розпродаж?

Дивлячись на діяльність Берголіо у часи його "пастирювання" в Аргентині на посаді "архієпископа" Буенос Айресу і на посаді "папи" 2 Ватикану, версію про помилку чи випадковість можна сміливо відкинути.

Пригадаймо, що цей "пастирь" витворяв в Бразилії під час World Youth Day - Woodstock 2013:

WYD-2013-seminude-George-01.jpg

Згадаймо, що він призначив головою банку Ватикана відкритого гомосексуаліста, а менеджером комісії по тому ж банку - жінку, яка виставляє своє оголене тіло в інтернеті.

Згадаймо, що він каже хто я такий, щоб судити гомосексуалістів? і закликає забути гріхи "священиків"-педерастів, які гвалтують дітей усі священники-геї мають бути пробачені, а гріхи їхні забуті. Або, він каже немає Католицького Бога і що всі атеїсти йдуть до Неба, тобто фактично закликає до сповідування атеїзму, а значить до відкинення віри в Бога з усіма випливаючими звідси наслідками.

Тому, цей надпис на медалі, на якій згадується якийсь "бог" на ім'я Lesus, який покликав Берголіо слідувати за цим "богом", багато про що говорить. Цей надпис є черговою спланованою блюзнірською акцією проти Бога і Божої Церкви. Цей надпис є поясненням усім зухвалим діям Берголіо, які спрямовані на паплюження ним Святого Імені Ісуса Христа і Христової Церкви.

Отже, віднині усі новусордовці знають їм'я їхнього "бога" - Lesus. Але це не означає, що вони лише знають; усі вони так само, як і їхній "папа" мають слідувати за цим "богом", що вони власне і роблять

Підготував о. Керлі
12.10.2013

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 605 | Додав: