20.01.2018
Головна » 2013 » Листопад » 10 » Десакралізація триває
22:18
Десакралізація триває

Якщо не щодня, то щотижня точно, в інтернеті з'являются нові докази того, що 2 Ватикан є анти-католицькою релігією. Саме такий висновок напрошується, коли дивитесь, наприклад на таке фото:

bergoglio-clown-1.jpg

Чи ви можете уявити, щоб будь який Вікарій Христа, починаючи від Св. Петра міг собі дозволити не виконувати заповіді Христової, яка зобов'язує кожного папу, єпископа, священика чи мирянина робити учнями Христа усі народи?

Проте, як бачите, "папи" 2 Ватикану, заради іншої цілі, а саме, щоб усі народи завести якомога далі від Христа, роблять все що завгодно і стають усім чим завгодно. Наприклад, стають клоунами, як Хорхе Бероліо.

Отже, десакралізація (щоб не казати - дебілізація) триває.

фото: whispersintheloggia.blogspot.com

P.S. Команда (до цієї пори не седевакантистського) сайту www.traditioninaction.org це фото доповнила порівнювальною підбіркою фотографій, на яких доволі вдало розкритий клоунський характер "понтифікату" Хорхе Бероліо.

У коментарях до цієї підбірки автор матеріалу говорить, що буфонадна жестикуляція папи Франциска зводить Папство на новий рівень деградації і ніби риторично запитує що для Католицької Церкви означає мати Папою чоловіка, який діє і з'являється у ролі клоуна.

Але в цих коментарях, які можуть бути зразком помилкової логіки "Традиційного Католицтва" в системі 2 Ватикану, є дві головні помилки, а саме:

  1. Папство, може деградувати
  2. Не-католик може очолювати Католицьку Церкву.

Ні, це не так.

  1. Папство є досконалим Божим Інститутом, встановленим Ісусом Христом, і тому деградація в жодному разі його не чіпає.
  2. Хорхе Берголіо не має, так як і п'ятеро його попередників ніколи не мали жодного стосунку до Божого Інституту - Папства і Католицької Церкви в цілому.

Отже, буфонада Хорхе Берголіо, на новий рівень деградації зводить 2 Ватикан, анти-Божий інститут, який очолюється ким завгодно, хоч клоуном.

о. Керлі

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 618 | Додав: