24.01.2018
Головна » 2013 » Листопад » 4 » Гей обряди Хорхе Берголіо
22:16
Гей обряди Хорхе Берголіо

Одним із завдань, які Христос дав Святому Петрові і усім його наступникам, була заповідь керувати цілою Церквою (Іоанн 21:15-21). Ця заповідь не була лише вказівкою чи побажанням для одного тільки Апостола Петра, але є наказом, який зобов'язані виконувати усі Вікарії Христа.

Серед багатьох складових служіння керування є одна невід'ємна частина, яка називається особистий приклад. Тому слово Господнє Sequere me - слідуй за Мною, означає те, що усі Вікарії Христа повинні наслідувати приклад Христа, будучи взірцем для вірних, насамперед, святістю особистого життя. Те саме стосується кожного священика: будь зразком для вірних у слові, поведінці, любові, вірі й чистоті (1 Тим. 4:12). Усі Папи, від Св. Петра до Пія ХІІ давали такий приклад.

Проте, говорячи про "пап" 2 Ватикану, ми бачимо інший приклад, радше анти-приклад анти-служіння і анти-святості. Аналізуючи анти-служіння кожного чергового анти-папи, ми бачимо що це анти-служіння анти-вікаріїв щоразу набирає більш глибшого відверто аморального забарвлення. І кольори цих анти-прикладів стають щодалі темнішими і бруднішими.

Шостий анти-папа 2 Ватикану, анти-вікарій, Хорхе Берголіо, за нахабністю, блюзнірством і аморальністю перевершив усіх його наступників у анти-папстві.

Здавалось, що "крутіше" за Івана Павла 2 ще "крутішого" годі уявити. Але, як бачимо, Хорхе впорався. Те що Кароль Войтила накоїв за десятки років, Берголіо встиг накоїти за якихось декілька місяців. Ось лише декілька анти-прикладів анти-служіння цього покищо "найкрутішого" анти-вікарія.

Повертаючись на літаку з Бразилії до Ватикану після World Youth Day - Woodstock 2013, Хорхе Берголіо дав прес-конференцію, під час якої серед інших питань він вияснив його позицію щодо "геїв". Зокрема він сказав: Хто я такий, щоб судити гомосексуалістів?... Усі священники-геї мають бути пробачені, а гріхи їхні забуті....Якщо людина – гей і шукає Господа і має чисті помисли, хто я такий, щоб судити її?

І ось в інтернеті з'явились фотографії, які можуть бути відповіддю на запитання, чому Хорхе має такі сентименти до "геїв". Судячи з тих фото, виглядає, що "гей-культура" для нього є чимось інтимним і рідним, при чому настільки, що навіть перед фотокамерами він не може приховати його інтимніих почуттів до молодих чоловіків, до юнаків і зовсім маленьких хлопчиків.

bergoglio-gay-1.jpg

Перше згори фото: Хорхе Берголіо, "кардинал архієпископ" Буенос Айресу, схилив голову на плече юнакові, який щось шепоче йому на вухо.

Друге згори фото: Хорхе Берголіо, "папа" 2 Ватикану, вчепившись рукою в руку хлопця, немов одержимий, цілує його в шию під час церемонії "конфірмації" в Соборі Святого Петра, жовтень 2013.

Середнє фото: Хорхе Берголіо, "папа" 2 Ватикану, бодається з молодим чоловіком в Соборі Святого Петра, жовтень 2013.

Друге знизу фото: Хорхе Берголіо, "папа" 2 Ватикану, цілує в губи маленького хлопчика на площі перед Собором Святого Петра, травень 2013.

Нижнє фото: Хорхе Берголіо, "папа" 2 Ватикану, цілує в губи маленького хлопчика в Ріо де Жанейро, липень, World Youth Day - Woodstock 2013.

Хтось може звинувачувати журналістів, які зафіксували ці "гей-обряди" у виконанні Хорхе Берголіо, що вони занадто прискіпливі і знімають не те що треба. Але якщо той (якого мільйони вважають Вікарієм Христа), знаючи що на нього дивиться цілий світ, не здатен приборкати нечистих емоцій навіть перед теле і фотокамерами, то це може свідчити лише про одне - він насправді є одержимий одним з чотирьох смертних гріхів, які кличуть на помсту з Неба.

І саме найогидніше в цьому те, що відкрито і нахабно проповідуючи "гей" поведінку, він таким чином розбещує мільйони, накидаючи їм викривлене розуміння служіння Христова Намісника.

Але за жодних умов така особа, яка проповідує нечистоту, не може бути Вікарієм Христа, тому що від Христа походить тільки чистота.

Те що проповідує Хорхе Берголіо є гріх. Те, що проповідує Христос і Його Вікарії є святість.

Тому, абсолютно очевидно, що Хорхе Берголіо з його "гей" сентиментами може бути тільки анти-вікарієм Христа, або вікарієм анти-Христа.

Скільки душ цей анти-вікарій вже занапастив і ще занапастить...

Фото: www.traditioninaction.org

Дівіться також:
Гріхи, які кличуть на помсту з Неба
Анти-кардинал Любомир Гузар виправдовує "педофілію"

Підготував о. Керлі
04.11.2013

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 613 | Додав: