31.10.2020
Головна » Статті » Статті Єпископа N

Проповідь з приводу смерті Івана Павла 2

Єпископ Сенборн

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа, Амінь.

Сьогодні я хотів би прокоментувати події останніх двох тижнів. Перш за все сказати, чому ми знаходимось тут, для чого ця церква існує і чому ми робимо те що робимо.

2 Ватикан (1962-1965) змінив Католицьку Віру субстанціонально через введення доктринальних, дисциплінарних і літургічних змін, які протирічать Католицизму до 2 Ватикану. Ці субстанціональні зміни Католицької Віри спричинили спустошення і викривлення в Католицькій Церкві і зруйнували Католицьку Віру в усіх інституціях Церкви - школах, семінаріях, монастирях, парафіях, і це зруйнувало віру майже всіх людей через часте проповідувння Нової релігії на практиці. Це реалії останніх сорока років. Ми знаємо, що ці зміни були злочинно доконані ієрархами на 2 Ватикані і їхніми наступниками, тому що ми віримо що Католицька Церква ніколи не може бути невірною Христові, як Пречиста Діва Марія не може бути невірною її Дівицтву. Ми впевнені, що ці відступники не є дійсними папами і єпископами, як вони про себе кажуть, але вони є фальшивими пастирями які вдерлися без дозволу до Католицької Церкви. Вони є модерністи, вони не мають тієї самої віри, що ми маємо. Хоча ці модерністи-самозванці продовжують "легальні" процеси, ніби у Католицькій Церкві, маючи вибори і призначення, тим не менше вони відкололись, як Мартин Лютер, від віри Католицької Церкви. Через це вони не мають влади в Католицькій Церкві і тому не репрезентують її. Єдиний спосіб, через який вони можуть обіймати владу керувати Церквою, це відкинення нової релігії 2 Ватикану. І тому ця церква існує, і тому ми робимо те, що робимо.

Ця ситуація в Церкві є неймовірною, як я її описав. Тим не менше, це було передбачено Св. Павлом, який говорив про велике відступництво від віри у 2 Посланні до Солунян. Він згадує це як одне з приготувань до пришестя анти-Христа. Катехизм Собору в Тренті, написаний і виданий у 1517, згадує про велику апостазію від віри, як одну з умов Другого Пришестя Христа. Ця ситуація в Церкві була спланована ворогами Церкви, ліберальними протестантами, ліберальними юдеями і вільними масонами; планована протягом останніх двох сотень років, або навіть більше. В їхньому проекті вони мріють трансформувати Католицьку Віру у адогматичний гуманітаризм - релігію без догматів, екуменічну релігію, яка сконцентрована на ідеї вільних масонів - гідності людини, солідарності людської раси, гуманізму, соціальної справедливості і гуманістичного миру для світу. Ці всі речи виходили з вуст Івана Павла 2 та від його єпископів. Навіть ідея чи проект захисту людського життя від абортів робився не в ім'я виконання заповідей Божих, але в ім'я людської гідності. Людська гідність і солідарність є ключовими фразами вільних масонів - гуманізм.

Що ми бачимо протягом двадцяти шести з половиною останніх років Кароля Войтили? Ми бачимо продовження процесу руйнування Католицької Віри, який розпочали його попередники Павло 6 та Іван 23. Його ім'я Іван Павло показує що природою його програми, як він сам про це казав є "прдовжувати те що Іван 23 і Павло 6 розпочали". Навіть у його останньому свідоцтві, яке ми читали цього тижня він казав "Дякую Богові за 2 Ватикан", собор який був зорганізований, щоб нищити Католицизм. Католицизм який навертав протестантів, з семінаріями і монастирями, які були заповнені добрими семінаристами і добрими монахинями; священиками в кожній місцевості. Католицька Церква в чудовому стані залишена нам Пієм ХІІ. 2 Ватикан був зорганізований щоб зруйнувати роботу цієї Великої Церкви. І протягом сорока років ми бачимо це руйнування, і він був головним руйнівником.

Ми бачимо руйнування Католицької Віри в усіх її аспектах: доктринах, православії в Католицьких школах, семінаріях і університетах. Там все є мертвим, бо людей навчають, що Ісус Христос не воскрес, що Адам і Єва це казка, що Святе Письмо лише історії - це загальне вчення скрізь. Ми бачимо екуменізм, як Католицькі догми скомпроментовані покладенням поряд з фальшифими релігіями. Ми бачили як золотий Буда був поставлений поверх дарохранительниці у 1986 , і будийський священик жертвував йому кадило у великій церкві Св. Клари в Ассізі. Це знав Кароль Войтила, якого вихваляють як великого святого.

Ми бачили, як він цілував Коран у 1991 під час великої урочистої церемонії з фотографіями. Коран каже, що це неможливо, щоб Бог мав Сина, і що наш Господь Ісус Христос насправді не помер на хресті - це цитати з Корану. І він цілував це.

Ми бачили руйнування Собору у Тренті через об'єднану декларацію з лютеранами декілька років тому, де все вчення Собору у Тренті про оправдання просто було взяте і знищене, щоб мати порозуміння з лютеранами. І він вихваляв це. Він був ініціатором цього і вихваляв це. Я пригадав лише декілька речей, які були скоєні протягом двадцяти шести з половиною років.

Ми бачимо руйнування нашої Святої Літургії протягом останніх сорока років. Клоунські меси, танцюючи жінки на месах, він мав оголених танцюючих жінок в Африці, гойдаючись сам під час цих мес. Ми бачили це у Нью Йорк Таймс. Він мав оголену жінку, яка читала Апостола у Новій Гвінеї під час його меси; є фотографії цього дійства. І я пригадав лише декілька речей. І всі дивляться на нього, і він всі ці речі дозволяв і пропагував. Якщо ви підете подивитись що коїться у парафіях, ви побачите речі абсолютно негідні, і всі ці речі лежать на ньому. Він є відповідальний за це все. Все це мертве лежить на його плечах, тому що він мав владу припинити це, але не припинив. Якщо хтось має владу зупинити зло, і не зупиняє, згідно з Моральної Теології, він несе за це відповідальність.

Участь в месах драматично понизилась після 2 Ватикану. В США було 75% перед 2 Ватиканом, а після нього стало близько 25%. В Європі значно гірше, де дуже мало людей, які називають себе Католиками йдуть в Неділю до церкви. Навіть декілька років тому кардинали зібрались разом і сказали, що Європа рухається в напрямі мовчазної апостазії; вони самі це зазначили - віра в Європі в майбутньому буде мертвою.

Зараз я питаю вас, якщо це правда, і вони це самі бачать, як ви можете казати, як ці чоловіки кажуть, що його понтифікат мав великий успіх? Європа, яка була центром Католицтва, зараз перебуває в апостазії, бо вони це дозволили. І він є святим? Він є єдиний, він спаситель? Він є великий? Іван Павло великий, як вони його називають? Він великий, тому що Європа є в апостазії? І він це все знав.

Покликання до священства і монашого життя впали так, що це просто вражає. За декілька років не буде священиків для цієї Нової релігії, або дуже і дуже мало.

Що наша архієпархія заявила незадовго до його смерті? Вони заявили про закриття сімнадцяти Католицьких шкіл. Чи це є зростання? Чи це є успіх? Це є процвітання, це є весна церкви? Ні, це є найбільш сумний розділ в цій руйнації нашої Віри.

Якщо б не було 2 Ватикану, і Церква продовжувала йти дорогою Традиції, вони б оголосили про відкриття сімнадцяти нових Католицьких шкіл! Тому що кількість Католиків, кількість монахинь, священиків і монахів була б достатньою, щоб навчати дітей Католицької Віри.

Непорушність шлюбу була зруйнована через абсурдні "анулювання шлюбу", які надавались практично без причини, тому що люди абсолютно свідомо укладали шлюб. Сотні і сотні тисяч, якщо не мільйони "анулювань" від часів 2 Ватикану тільки в цій країні. В той час як у 1939 загальна кількість анулювань шлюбу складала дев'яносто по всьому світі. Минулого року було понад п'ятьдесят тисяч по всьому світі. У 1939 - лише дев'яносто - дев'ять, нуль - по всьому світі. Чи це вам щось говорить про те що було зроблено з подружжям?

І це все лежить на плечах Кароля Войтили. Тож що, він був святим? Ми бачили на його похороні, як вони кричали: "Santo! Santo! Santo!" "Святий! Святий! Святий!" - всі разом ці сотні тисяч людей, як навіжені. Він є святий? Питання, чому вони кричали як навіжені? Це тільки тому, що він трансформував Католицьку Віру у адогматичний гуманізм, екуменічну релігію без жодних бар'єрів, закопавши незмінні догми. Зокрема, тому що він цілував Коран, зокрема, тому що він торгувався з усіма релігіями, тому що він зруйнував догматичні стіни. Ось чому вони кричали, що він "святий".

Але якщо б він виступав проти модерністьских заблуджень, як це робив Св. Пій Х, думаєте він був би так вихвалюваний? Вони б тоді назавли його дияволом, вони б розіп'яли його, як був розіп'ятий наш Господь Ісус Христос. Якщо б він протирічив пожаданням сучасного світу через Католицькі доктрини, думаєте вони б за це кричали йому "Santo"? Ні, вони б кричали - повинен вмерти.

Тому Іван Павло не був святим в жодному значенні, він був злим чоловіком, тому що він зруйнував Католицьку Віру, і понизив Католицьку Церкву до абсолютно злиденного і жалюгідного стану. Хто має відповідати за все це? Подивіться навколо Католицької Церкви, хто є відповідальним за це, якщо не він? Він мав владу, припините це, але він пропагував це, просував це.

Він робив жахливі призначення єпископів, єпископів які навіть не вірять що Христос воскрес. Він призначив такого єпископа в Італії, який написав у статті, що Христове воскресіння з мертвих було міфом. І він зробив його єпископом в Італії. Або кардинал Каспер щойно сказав: Ми навіть не намагаємось будь кого навертати у Католицтво в екуменічному русі. Ми хочемо щоб вони лишались там де вони є. Він є кардинал в Курії, який виразно сказав, що не-Католицькі релігії є засобами спасіння. Він є кардинал в Курії!

Іван Павло є відповідальний за втрату віри і моралі незчисленної кількості мільйонів душ. Він відповідальний за всі єресі, за всі збочення, за всі скандали його єпископів і кліриків, включно з сексуальними скандалами, які ми бачили ці всі останні роки. Він відповідальний за всі ці речі, він навіть не підніс пальця щоб зупинити це. Він був персоною, яка пересувала цих священиків з парафії на парафію, даючи їм можливість робити ті злі речі. Кардинал Ло, він зробив його архі-священиком Базиліки Святої Марії Великої у Римі!

Чи був він консерватором, як преса каже? В жодному разі - він був революціонером, як ми бачимо з публікації в Тайм. Він насправді був революціонером. Він робив жахливі призначення єпископів, часом відриктих єретиків, і утримував їх на їхніх місцях. Ці єпископи служили меси для збоченців. Чи ви потребуєте ще чогось? Він відповідальний за це.

Він зрікався Католицькоі Віри незчисленну кількість разів через екуменічні дії, через участь у фальшивому поклонінні, просто з кожною релігією на землі. Він вклонявся разом з представниками язичницьких релігій: змієпоклонниками, вуду. Він брав участь у всіх цих речах. Він давав дозвіл на всі ці речи. Він казав, що кожна релігія має цінність. Він не вірив, як ми віримо що Католицька Віра є єдина правдива віра, і що поза нею є фальшиві релігії, темрява. Кожна фальшива релігія не має жодної істини, вони взяли їх в Католицькій Церкві, або мають природні істини релігії. І те що вони роблять, це заблудження і фальш, яку вони практикують щоб рйнувати прадиву Релігію. Католицька Церква має єдину правдиву Віру, в якій немає помилок.

Крім цього, він екскомунікував Архієпископа Лефебра, який був одним з небагатьох єпископів, які робили все що могли, щоб припинити ці проблемі в Церкві. Але в той самий час, як він відлучив Лефебра, він призначав єпископами і кардиналами знаних єретиків. Це вам про щось каже?

Більше того, немає консерватизму чи лібералізму в Католицизмі. Католицизм - це одна віра для всіх, в якій немає таких речей як консерватизм чи лібералізм, тут все однакове для всіх. Тут немає ступенів православності. Тут є одне з двох: або ти Католик, або ні.

Наразі так багато людей, так багато представників з усього світу було на його похороні. Мене це дуже хвилює. Індикатором його почитання є те, що Іван Павло мав успіх у наверненні більшості Католиків у Нову релігію. Його вихваляють світові лідери гуманізму і говорять про нього як члена їхної команди. Могли б вони сказати те саме про Св. Пія Х, великого анти-модерніста? Він був для них одіозним. Але вони бачили Івана Павла 2, як їхнього великого лідера їхньої великої гуманістичної програми для світу. Це підтведив Горбачьов, який назвав його гуманістом номер один. Це його коментар з приводу смерті Івана Павла 2.

І це сумашестя під час його вихвалення є індикатором того, як світ є готовий для пришестя анти-Христа. Це буде легкий день для анти-Христа, тому що ми бачили мільйони людей які вітали його ніби кричали осанна. Це показує, що збудовано прямий шлях для анти-Христа. Антихрист буде мати легкий день, коли його час настане. Напевно антихрист буде релігійним лідером, який буде насаджувати гуманізм.

Що далі? Я думаю, найвірогідніше, вони оберуть Івана Павла 3, якщо дослівно, він мав би взяти таке ім'я. Хтось такий, хто постане перед світом і пресою як консерватор, тому що він не дозволяє жіночого священства, або інших єретичних речей, вони це називають консервативним, але який буде продовжувати нищити скарби Католицької Віри. Боюсь, що це буде так.

Ми повинні молити Бога, щоб він дав нам правдивого Папу. Але ми повинні розуміти, що антихрист є в Божому Провидінні, і що всі ці речі, які ведуть до нього, є у владі Божого Провидіння. Тому ми не повинні ставати нетерплячими щодо Бога, але розуміти Його план і дякувати Богові за те, що Він дав нам засоби зберігати Католицьку Віру в цей час. Для нас нічого не зміниться доки 2 Ватикан не буде відкинутий разом з його реформами. Ми будемо й надалі перебувати в цій маленькій, тихій, але непохитній вірності Католицькій Вірі.

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа, амінь.

Переклав о. Керлі
19.05.2011

Категорія: Статті Єпископа N | Додав: (19.05.2011)
Переглядів: 1174