20.04.2024
Головна » Статті » Статті Єпископа Данієла Долана

Богу Слава

Bp_Dolan_Coat.jpg Минулий тиждень приніс нам чудові ранки і вечори з прохолодним вітерцем і вологістю, хоча ми все ще маємо молитись за дощ. Чи ви молитесь цим літом? Літо створене для цього, не для гріху. Знуряюча полуденна спека, спокійно переходяча у тихий сонячний закат; все для Бога і до Бога. Все для Бога!

Тут Караваджіо продовжує своє. Одного вечора він фактично презентував майже непошкодене кроленятко до мене на кухню, і коли офіра була принесена, дуже смиренно трохи повечеряв. Кроленя пострибало геть до кімнати, і о. Чікада люб'язно репатріював його до високої трави, де на нього чекали його схвильовані батьки. Пізніше заявився Пучіні, маючи намір розповісти мені всю історію, навіть ще не пообідавши. Це була доволі подія.

Дівчата мають чудовий Літній Табір поки я це пишу. Радісна, креативна і досконала активність під проводом декількох леді і добрих сестер цілий день, як також досить часу для спілкування та гри. Від себе я повинен сказати як я був вдячний бачити так багато дітей, понад п'ятдесят дівчат минулої середи, як також декілька хлопців і дорослих, усі в церкві літнім ранком для Святої Жертви. Це досконалість! Я впевнений що Наш Господь був задоволений бачити їх, як вони знову після обіду молились Розарій до Його Матері.

Дуже багато дітей в нашій парафії, чи не так? Час від часу я цьому дивуюсь, і дякую Богові за добро яке Він дає їм через школу, Недільну Школу, і безліч різної активності і організацій протягом цілого року. Але це все починається тут у церкві у Хрищенні, і базується на Святій Літургії щонеділі зі Святим Причастям і частою Сповіддю. Наші добрі батьки продовжують Божу роботу зі щоденними молитвами і уроками, катехизою і добрим прикладом, і Розарієм.

Так багато є за що дякувати! Отець Фабер каже ми повинні дякувати Богові особливо, за кожну благодать і благословення, починаючи з Трійці і Божої досконалості, так як ми це робимо коли співаємо Славу. Ми складаємо Тобі подяку за Твою велику славу. (Кожної літньої Неділі ми всі збираємось щоб співати Славу разом).

Тож давйте дякувати Богові за чудову погоду (і погану!) за дітей і котів, за табори та ігри, за Сестру і волонтирів і вчителів і батьків, за нових священиків і старих, за чудову музику і навіть за найнепомітнішу діяльність заради Божої слави, пожертвувану і посвячену нашому доброму Богові.

Богу Слава!

Єпископ Долан
15.07.2012

Переклав о. Керлі
15.07.2012

Категорія: Статті Єпископа Данієла Долана | Додав: (15.07.2012) | Автор: Єпископ Данієл Долан
Переглядів: 1211