25.04.2024
Головна » 2015 » Июль » 12 » Депортація 'догналітів'
11:56
Депортація 'догналітів'

Згідно із повідомленням zaxid.net засновників та лідерів секти "догналітів" (УПГКЦ), 22 червня затримали під час обшуків у Брюховичах і видворили з України. Така ж доля, ймовірно, чекає ще кількох монахинь, які є у складі цієї секти, і які також мають громадянство країн Європейського Союзу.

25 червня з території України депортували двох "єпископів" - чеха, Річарда Шпіржика і громадянина Словаччини, Патріка Сойку, заявив на прес-конференції 25 червня голова УСБУ у Львівській області Віктор Андрейчук. Ще трьох очільників цієї організації - Роберта Обергаузера, Феледі Мар'яну та Петера Колодія депортували до Словаччини 22 червня.

Серед затриманих і депортованих лідерів "догналітів" нема Іллі Антоніна Догнала - самопроголошеного "патріарха Візантійського Католицького Патріархату", від імені якого секта і отримала свою назву.

22 червня у Брюховичах, під час обшуків у 2-х монастирях, виявили п'ятьох лідерів "догналітів". Троє із них одразу надали свої документи, а двоє не захотіли називатися. Тих, хто представився, доставили у головне управління Державної міграційної служби України, де на двох із них склали адміністративні протоколи за те, що тривалий час незаконно перебувають на території України. Вони сплатили по ₴3,4 тис. євро штрафу, і того ж дня усіх трьох видворили з України.

Особи двох інших лідерів "догналітів", громадянина Чехії, Річарда Шпіржика і Словаччини, Патріка Сойку, які не пред’явили документів, встановлювали 24 червня у Жовківському суді. Розуміючи, що справа все одно дійде до логічного завершення, адвокати принесли їхні паспорти перед початком судового засідання.

Віктор Андрейчук сказав, що під час обшуків у монастирі "догналітів", що у Брюховичах, була виявлена схованка, де зберігалися підроблена печатка УГКЦ (не УПГКЦ), флешки, комп’ютери та інші електронні носії з антиукраїнськими закликами.

На одному з вилучених відео яке СБУ надала у розпорядження журналістів, "догналіти" закликають утворити автономію від Європейського Союзу на території центральних, східних та південних областей України.

Dohnalites-bishops-01

Пропонуємо, щоб центральна, східна і південна Україна створила автономію, яка збереже незалежність від Європейського Союзу … Тих зрадників, депутатів, які пропонують підписати асоціацію з Європейським Союзом, пропонуємо, щоб всі з територій центральної, східної і південної України були переселені на територію західної України, де можуть спокійно поклонятися євродебілізму скільки захочуть, як їм угодно ... Ми пропонуєм, щоб там були переселені всі. На цій підставі центральна, східна і південна Україна мають повне право проголосити автономію – говорить один із "єпископів", громадянин Словаччини, Патрік Сойка, який є на нижньому фото.

Слухаючи ці заклики "догналітів", стає очевидним, що вони не мають жодного відношення до релігії. З їхніх вуст звучить суто політічна пропаганда, до якої час від часу вони додають якісь псевдорелігійні гасла.

Цікаво, вони так активно виступають за незалежність від Європейського Союзу і проти євродебілізму, але самі чомусь не міняють свої "євродебільні" паспорти і громадянство на паспорти і громадянство Євразійського Союзу.

Заплативши штраф по 3,4 тисячі "євродебільних" доларів за незаконне перебування в Україні, вони спокійно повернулися до Євросоюзу. Хіба ці факти не говорять про те, що ці люди є проплаченими маніпуляторами свідомістю неутверджених у вірі людей?

Так, частина їхніх закидів мають підтвердження, як, наприклад, те, що у Європейському Союзі є свобода для гомосексуалістів. Але пропонована ними "спасенна альтернатива" для України, яка мала би полягати у долученні до Євразійського Союзу, є суто політичною пропагандою, бо, наприклад, в Росії гомосексуалісти почуваються так само вільно, як в ЄС. Взяти хоча б представників російського шоубізнесу, наприклад, Бориса Моєсєєва і Сергія Сосєдова, які абсолютно відкрито проповідують содомію. Співак Сергій Лазарєв абсолютно спокійно виступє не тільки в англійських "гей-клубах", але і в московських, і російська влада ніяк не перешкоджає ані йому ані "гей-клубам". "ЛГБТ спільнота" в РФ діє цілком відкрито, маючи власні клуби, медіа і т.п. Або візьміть участь російської співачки на конкурсі Євробачення 2015 р., ведучим якого був (була) особа на ім'я Кончіта Вурст. Поліна Гагаріна, яка офіційно представляла Росію на цьому конкурсі, почувалась абсолютно комфортно на одній сцені з цією особою:
https://www.youtube.com/watch?v=Ts1AfxZvWAk

І трохи призабута історія з Дияконом Кураєвим, якого 30 грудня 2013 р., "голубоє лоббі" звільнило з професорської посади у Московській Духовній Академії РПЦ за те, що він викрив проректора гомосексуаліста в Казанській Семінарії, де Кураєв також викладав. Також, в міграційному законодавстві РФ є норма заміни паспортів для осіб, які "змінили стать". Все те саме, що в Європейському Союзі; але про усі ці факти, які напевне відомі пропагандистам з секти "догналітів", вони чомусь мовчать.

Якби вони були справжніми пастирями, які дійсно дбають за спасіння людських душ, вони б обов'язково казали людям правду про занепад моралі, не тільки в Європейському Союзі, але і в Євразійському Союзі також.

Таким чином, дізнавшись про подвійні стандарти "догналітів", можна зробити висновок, що вони не мають нічого спільного ані з Католицькою Вірою ані з Католицькою Мораллю, і з цієї причини Католики повинні триматись від них якомога далі. А ті, хто вже потрапив до тенет цих псевдо "пастирів", потребують наполегливої молитви, щоб їм вийти зі стану гіпнотичного одурманення, наведеного на них пропагандистами цієї секти.

о. Керлі

Категорія: 2 Ватикан | Переглядів: 1147 | Додав: