27.07.2024
Головна » 2012 » Июнь » 24 » Для більшої слави
12:01
Для більшої слави

У червні 2012 року у кінотеатрах США був показаний голівудський історичний фільм під назвою For Greater Glory (Для більшої слави). У фільмі відображені події Католицького повстання проти атеїстичного уряду у 1920-х роках. Мексиканські краснорубашечники винесли смертний вирок Католицькій Церкві і розпочали криваве знищення священиків і вірних. Одним з сюжетів фільму є мученицький кінець підлітка на ім'я Хосе Луіс Санчоса дел Ріо.

Мученик за Христа Царя

Хосе Луіс народився 28 березня 1913 року в місті Сахуайо, Мічоакан, і був третім з чотирьох дітей фермерів Секоро Макаріо Санчеса і Секоро Марії дел Ріо. Родина Санчесів було однією з головних родин в тій місцевості, знаною як гідні і ревні Католики. Хосе був гарним хлопцем з природньою побожністю, був слухняним і любимим сином. Під час його Першого Причастя у віці 9 років він отримав спеціальну Божу ласку і почав більш серйозно ставитись до релігії. Він дуже шанував Пресвяту Боргородицю Гвадалупську і побожно молився щоденний розарій.

О годині 23:00 час мучеництва настав. Сподіваючись, що тортури можуть змінити розум хлопця, урядові солдати зідрали шкіру з підішв його ніг, думаючи, що Хосе ослабне і буде благати милосердя. Але вони помилились. Коли гострий біль пронизав його тіло, Хосе думав про Христа на Хресті і офірував Йому все, і кричав: Viva Cristo Rey! - Хай живе Христос Цар!

Солдати, які почували себе "ображеними" цим хлопцем, почали після цього його бити й силували йти босоніж по дорозі з грубого каміння у напрямку цвинтаря. Впродовж цієї дороги дехто з солдатів різав його тіло мачете допоки він не був закривавлений від багатьох ран.

Часом вони зупиняли його і казали: Якщо ти кричатимеш - Смерть Христу Царю - ми збережемо твоє життя. Але Хосе у відповідь крикнув: Я ніколи не зраджу. Хай живе Христос Цар! Хай живе Пречиста Гвадалупська!

Коли вони прийшли на цвинтар, солдати поставили хлопця пред щойно викопаною ямою для його могили. Кати почали колоти багнетами його тіло, яке виглядало як тісто. При кожному багнетному ударі хлопець голосно кричав: Хай живе Христос Цар!

Потім командир повернувся до присутньої молоді і з жорстокістю запитав хлопця, чи можливо той хоче передати якусь вістку його батькові. На що Хосе непоступливо відповів: Ми побачимось з ним на Небесах. Хай живе Христос Цар! Хай живе Свята Марія Гвадалупська! Це були його останні слова.

Капітан витягнув пістолета і вистрілив йому у голову. Хосе впав у могилу. Це була половина по одинадцятій вечора, П'ятниця, 10 лютого 1928 року.

kino_dlja_bilshoji_slavi_300_1.jpg

khose_sancho_rio_300_1.jpg

kristeros_300_1.jpg

kristeros_prapor_300_1.jpg

molod_kristeros_300_1.jpg

povisheni_kristeros_300_1.jpg

povisheni_kristeros_300_2.jpg

rodina_kristeros_300_1.jpg

Крістерос змагались не за атеїстичну "свободу релігії", або за національну церкву, чи за національну державу - вони змагались за одну правдиву Віру.

Дивлячись на дії "духовенства" 2 Ватикану, бачиш як вони не схожі на Крістерос, і як вони схожі на краснорубашечників.

За що змагався марксист Кароль Войтила?
За що змагається марксист Йосиф Ратзінгер?
За будь що, тільки не за Віру.

За матеріалами traditioninaction.org
о. Керлі
24.06.2012

Категорія: Різне | Переглядів: 1276 | Додав: