29.03.2024
Головна » 2013 » Май » 4 » Пасха Христова 2013
18:48
Пасха Христова 2013

Христос Воскресе - Воістину Воскресе!

Alleluja, Alleluja. Pascha nostrum immolatus est Christus (1. Cor. 5, 7)

Поздоровляю вірних зі Святом Воскресіння Христового, бажаю подальшого зміцнення у Вірі і прошу Нашого Воскреслого Господа Ісуса Христа зіслати на вас Його життедайні благословення на многая і благая літа!

Також дещо хочу сказати до людей, які розчарувалися в Новус Ордо релігії 2 Ватикану, але не мають сили залишити цю псевдорелігю раз і назавжди.

Господь Ісус Христос сказав до невіруючих в Нього Юдеїв у відповідь на їхні звинувачення: Царство, розділене в собі, запустіє, і кожне місто чи дім, розділені в собі самому, не встояться (Матей 12:25).

Це ж саме слово Господь адресує до сучасного невіруючого Ватикану, який вже п'ятдесят років намагається звинувачувати Ісуса Христа і Його Церкву. Апостати з 2 Ватикану, які у 1958 році окупували Апостольську столицю, висувають різного роду звинувачення усім тим, хто зберігає ні з чим не змішану Католицьку Віру і відмовляється приймати атеїстично-язичницьку Новус Ордо релігію, яку 2 Ватикан підступно і водночас агресивно насаджує по всьому світу.

Як ви знаєте, в Пасхальному Часі Бенедикт 16 зрікся посади анти-папи, і його місце посів інший анти-папа, який взяв ім'я Франциск, заявивши, що це ім'я він узяв на честь Св. Франциска Асійського.

Але, жодного відношення до Св. Франциска Асійського цей "Жорж Аргентинський" не має. Насамперед, ім'я Святого він узяв, аби прикривати цим ім'ям подальше розповсюдження "духа Ассізі". І вже перші дні його "понтифікату" стали цому підтвердженням.

Головною метою Новус Ордо релігії 2 Ватикану є вносити розділення у Царство Христове, з тим, щоб Його, якщо не розділити - бо це неможливо, то хоча б представити у спотвореному вигляді. Для досягнення цієї мети використовується один і той самий засіб - лукавство і брехня.

Якщо б Св. Франциск Асійський жив у наші часі, він перший постав би проти Новус Ордо релігії 2 Ватикану і усього того неподобства, яке там коїться і звідти, немов ракові метастази, розповсюджується по планеті. Він перший прочитав би екзорцизм, щоб вигнати злого "духа Ассізі", який глибоко засів у душах сотен мільйонів колишніх Католиків.

Не минув і місяць від початку "понтифікату" псевдо-Франциска, як навіть невіруючий світ через засоби масової комунікації висловив здивування з приводу його неадекватної поведінки. Багато новусордовців почали звертатись до Традиційних Католицьких священиків, таким чином роблячі перший крок у правильному напрямку. Вони запитують і навіть кричать: Що нам робити! Ми не сприймали екуменізму Івана 23, Павла 6, Івана Павла 1, Івана Павла 2 і Бенедикта 16, але ми чекали і думали, що наступний "папа" виправить ситуацію, повернувшись до Католицької Віри. Але ми шоковані тим, що на зміну їм прийшов ще гірший, ще більш нахабний "папа"! І це спонукало нас звернутись до вас за порадою. Що нам робити?

Відповідь є дуже простою - вийдіть із розділеної імперії під назвою 2 Ватикан. Якщо ж будете і надалі чекати наступного кращого "папи", то можете не дочекавшись, загинути під уламками розділеного в собі царства.

Недавно по радіо я почув пісню My Sweet Lord, Джоржа Харісона, колишнього учасникаThe Beatles. Спочатку я був здивований, тому що Харісон у тій пісні виспівує дуже красиві слова про Господа, а бек-вокалісти підспівують Алелуйя. Проте, інтуітивно я здогадувався, що щось тут не те, і зараз він щось має учудити. Так воно і є. Під кінець пісні бек-вокалісти починають співати Харе Крішна, Харе Крішна, а сам Харісон співає ще одну індуїстську мантру Gurur Brahmā, gurur Viṣṇur, gurur devo Maheśvaraḥ, gurur sākṣāt paraṃ Brahma, tasmai śrī gurave namaḥ (Гуру — это Брахма, гуру — это Вишну, гуру — это Господь Махешвара, Несомненно, гуру — это Верховный Брахман, этому уважаемому учителю я приношу свои поклоны.)

Потім у Вікіпедії я знайшов біографію Джоржа Харісона, і його слова про пісню My Sweet Lord:

Я задумал взять их хитростью, поэтому «My Sweet Lord» звучит как обычная популярная песня. А идея была такая: слово «Аллилуйя» не вызывает у людей раздражения… этим мы и поймали их на удочку: к тому времени, когда должна зазвучать мантра Харе Кришна, они уже притоптывают ногой и поют: «Аллилуйя», — это как бы усыпляет их бдительность. Внезапно начинает звучать Харе Кришна, а они всё будут продолжать подпевать, пока не поймут, что произошло...

Так само і 2 Ватикан, хитрістю і обманом заманює ваші душі у тенета Новус Ордо релігії. Христос Воскресе - сказати це для них не є проблемою, Алелуйя - будь ласка. Але насправді, ці слова вони використовують щоб вас заколисати і приспати, щоб потім, коли ви почнете притопувати ногою, змусити вас вклонятись Крішні, Вішні, ЛСД, Маріхуані, Шайтану...

Не може Бути? Не тільки може, а так воно і є.

2 Ватикан у газеті L'Osservatore Romano 13.02.2010 опублікував список десяти кращіх альбомів, які можна слухати, не боячись згрішити, опинившись на безлюдному острові. У цьому "святому" списку є Revolver від The Beatles.

Ось що писали музичні критики про альбом Revolver:

Во всех песнях, написанных преимущественно Джоном Ленноном, критиками отмечается наркотическая подоплёка. Отмечается, что некоторые композиции альбома Revolver могли быть созданы под впечатлением от приёма наркотиков, таких как марихуана или ЛСД В песне «Dr. Robert», к примеру, наблюдается первое откровенное упоминание о наркотиках, которое осталось незамеченным во время релиза альбома. Текст песни «Tomorrow Never Knows» Джон Леннон написал после прочтения им книги «Психоделический эксперимент» Тимоти Лири, Ричарда Олперта и Ральфа Мецнера, основанной на тексте «Тибетской книги мёртвых». На написание «She Said, She Said» Леннона вдохновил разговор с киноактёром Питером Фондой, состоявшийся во время ЛСД-трипа в августе 1965 года, когда The Beatles посещали США в рамках концертного тура. Сам Пол Маккартни позже признался, что написанная им «Got to Get You into My Life» была «одой марихуане».

Отже, шановні, для вашого духовного "рілаксу" - Revolver, ЛСД і маріхуана.

Ще один цікавий факт з історії Бітлз. 12 червня 1965 року The Beatles були нагороджені Орденом Британської Імперії: урочиста церемонія вручення відбулась за участю королеви Єлізавети ІІ в Букінгемському Палаці у жовтні того ж року. Пізніше музиканти зізнались, що перед церемонією вручення викурили в туалеті по папіросі з маріхуаною, яку пронесли, сховавши під шкарпетками.

Тому, перед послідовниками 2 Ватикану, які кажуть, що вони хочуть бути реальними Католиками, а не крішну-вішну-вуду-нарко-залежними, вже давно стоїть ділема - просто вийти раз і назавжди з цього розділеного в собі царства, і зорбити це чим швидше тим краще, або й надалі перебувати у ЛСД-тріпі, слухаючи, а то й підспівуючи оду маріхуані на безлюдному острові.

Доречи, у пропонованому 2 Ватиканом списку "святих" виконавців, є Карлос Сантана, який також полюбляє ЛСД-тріпи і практикує будийсько-індуїстське вчення Шрі Чин Моя.

Навіть не надійтесь, і не гайте марно час, новий "просто Франциск" чи "просто Хорхе" раптом не навернеться. Він, як і його тезка - Джорж Харісон, та інші "святі" зі списка L'Osservatore Romano, прийшов для того, щоб усіх вас ще міцніше підсадити на Психоделический эксперимент, і, розділивши, точніше розірвавши на шматки вашу особистість, піднести в жертву Крішні, Вішні, Шайтану. Іншої мети він не має, йому все одно, якому богу запалювати свічку.

Пам'ятайте, що Царство, розділене в собі, запустіє, і кожне місто чи дім, розділені в собі самому, не встояться.

Отже, бажаю у це Свято Свят - Воскресіння Христове, щоб Наш Воскреслий Господь Ісус Христос дав вам мудрості, мужності і сил здійснити Вихід з небезпечної для життя зони Новус Ордо релігії, яка вам пропонує шукати "щастя" у Крішні, ЛСД і маріхуані, і, щоб позбувшись цих смертельних тенет, ви приєднались до нероздільного Христового Царства. Відсвяткуйте нарешті Пасху Христову, здійсніть ваш Перехід від смерті до Життя.

Pascha nostrum immolatus est Christus.

Христос Воскресе - Воістину Воскресе!

Пасха Христова,
о. Керлі,
5 травня 2013 р. від Р.Х.

Категорія: Розважання | Переглядів: 1646 | Додав: