24.04.2024
Головна » 2015 » Декабрь » 26 » Справжня Любов
19:18
Справжня Любов

Різдвяним ранком, коли ми дивимось на Маленьке Дитятко Ісуса в яслах, ми можемо зрозуміти значення слова Любов. Що зробив Ісус, залишивши Його небесний дім і прийшовши на землю? Це Любов, звичайно. Не дивуйтесь, Різдво є днем любові, миру і щастя. Пісня Ангелів Слава на Висотах Богу і на Землі Мир Людям Доброї Волі наповнює наші серця благословенням миру і любові до наших ближніх.

Під час Адвенту, що означає Пришестя, ми повинні думати про Марію і Йосифа у їхньому смиренному, чистому маленькому домі в Назареті. Марія знає, що обіцянка, проголошена Ангелом Гавриїлом, що вона була обрана стати Матір'ю Бога, скоро здійсниться, і вона та Йосиф є щасливими. Ми подорожуємо з ними до Вифлеєму, кажучи Марії як ми прагнемо їй допомогти. Ми сумуємо, що Йосиф не може знайти місце пристанку для Марії, і ми офіруємо їй наші серця. Рождество і маленьке Дитятко Ісус - цє значить для нас запрошувати і любити. Марія бажає дати нам трохи Його потримати. Ми маємо тільки попросити її.

У День Рождества, або в інший день, коли ми на Святій Літургії, Немовлятко Ісус приходить з небес знову. Після освячення Літургії Він є там на вівтарі, перед вами, так реально і правдиво, як Він був в яслах у Вифлеємі. Його маленькі рученята простягнуті, в очікуванні, що ви приймете Його. Подумайте про багатьох дітей, які ніколи не чули про цього люблячого Друга, про це Маленьке Немовлятко. Місіонери скрізь знаходять людей, спраглих пізнати Бога, Який прийшов на землю, щоб їх відкупити.

Є так багато що ми можемо зробити для Ісуса. Любіть Його і скажіть Йому, як ви вдячні Йому за дар Віри. Щодня ставайте ближчими до Нього і Його люблячої Матері Марії. Просіть Марію дозволити вам брати участь в радості її маленького Хлопчика.


Джерело: sgg.org wp-content uploads 2015 12 20151220 pdf

Категорія: Розважання | Переглядів: 1116 | Додав: