20.04.2024
Головна » 2012 » Октябрь » 11 » Візит до Франції 2012
18:57
Візит до Франції 2012

У серпні Його Преосвященство Єпископ Данієл Долан відвідав вірних у Франції. Про свій візит він сказав:

Цього року я провів декілька тижнів у Франції, працюючи, як Аббат Жюпен пожартував "асистентом о. Роже". Це тільки частково правда. В той час коли я трохи допомагав отцям у їхніх багатьох місіях у Ренне, о. Ромеро був у відпустці в Аргентині, і єпископ, понад усе завжди єпископ. Я бачу, що ці дальні візити дають вірним вільний доступ, і єпископу шанс пізнати їх і їхню ситуацію краще у кожному місці. Також я був запрошений асистувати у шлюбі для старих друзів у Провенсі. І на останок я здійснив паломництво на святу гору Ля Салетте і до Пресвятої Богородиці Милосердя у Пеллевусині також.


Його Преосвященство Єпископ Данієл Долан
у церкві Св. Пія V, де він служив Месу і проповідував


Єпископ Данієл Долан під час Святої Меси


Єпископ Данієл Долан молиться
перед образом Пресвятої Богородиці у Ля Салетте


Паломницька Меса у придорожній каплиці

13-18 серпня Його Преосвященство гостював у монастирі Сестер Пресвятої Богородиці Співстраждальної, про що він написав так:

Сестри надзвичайно гостинні і їхня їжа для всіх (не лише для єпископа) чудова. Декілька днів ми мали адорації по обіді перед Найсвятішими Тайнами з розважанням Розарія і Благословенням. Це разом із щоденними проповідями і конференціями надало моєму візиту характер бажаних реколекцій для цих побожних монахинь. Я молився до Св. Йосифа про чудову погоду на День Нашої Леді, і він почув мою молитву. Ми почали Високу Месу з благословення квітів і трав, що там ніколи не робилось, і я показав сестрам як готувати кошики. Після Меси і проповіді ми зробили процесію із згадуванням обітів Короля Луі ХІІІ, королівської обіцянки у проханні за сина. Чудові вуличні святині були декоровані, і ми їх візитували з молитвами, гімнами і розарієм. Найсвітлішим ранішнім сюрпризом для мене був дует у Оферторії, гобой і орган скомпонований Вівальді, чиї багати мелодії я й донині чую. Говорячи про багатство, це ще одна чудова їжа приготована дуже добрими сестрами. День закінчився Вечірнею із Благословенням і Повечір'ям. Що за чудовий День Успіння!

Підготував о. Керлі
10.10.2012

Категорія: Різне | Переглядів: 1104 | Додав: